Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under mars 2009

Av lindamatilde - 19 mars 2009 20:53

Kollade just på min blogg och insåg att den var deprimerande. Måste göras om. Så kvällen kommer bestå av att göra om bloggen. Vi får se hur slut betyget kommer att bli.


Syns sen!

Av lindamatilde - 18 mars 2009 22:15

Jaha nu ligger man åter i sängen. Har lite tankar kring livet. Inga större och allvarliga tankar utan mest om jag ska ta ett lån nu el inte.


Fick veta att en kusin ska bli mamma. Jätte kul för henne! Hoppas verkligen det funkar och går bra för henne. Skulle vara roligt att träffa henne och höra allt. Det enda som oroa mig är att hon är så ung och har hela livet framför sig och att hon verkligen är en tjej som har det som behövs för att ta sig ut i livet. Hon är tuff, vågar se sig omkring och ta för sig. Önskar på ett sätt att hennes graviditet kom om kanske 5-7 år iställe för om det är någon i släkten som jag tror kunde få flest erfarenheter i livet så är det hon. Självklart är jag glad för henne och önskar henne Grattis och lycka till! Tror inte hon läser detta men om du skulle göra det så vet du vem du är och ska veta att jag finns där om du behöver hjälp någon gång i livet!


God natt!


Av lindamatilde - 17 mars 2009 22:58

Idag har jag varit i Ö-sund på studiebesök. Blev häktet på morgonen och frivården på eftermiddagen. Gud blir helt chockad på socinomer. Innan jag började utbildningen så hade jag nog aldrig hört ordet socionom och nu bara rullar det in yrken jag kan hålla på med när jag är klar.

Häktet har jag alltid trott att det är poliser som jobbar där men icke sa nicke, det är socionomer nästan hela bunten, lika på frivården. Det öppnar upp några dörrar och jag tycker utbildningen blir ännu bättre. Nu kanske man har hittat energi till att slutfölja utbildningen. Skulle vara grymt roligt att jobba på ett häkte ett tag. Ja vem vet  vad jag kommer att jobba med och inom när jag blir stor ;)


Just nu ligger jag i sängen hos mor och far. Har gått riktigt bra att bo hemma den här svängen, saknar faktiskt mitt rum när jag har varit borta för länge. Kollade på Mästarens mästare ikväll med mamma och lillebror Felix och hans kompis Kasper. Rätt person vann, Per Elofsson! Höll tummarna så jag trodde dom gick av! :)


Nu blir det dax att sova, ska upp tidigt imorgon.


Av lindamatilde - 16 mars 2009 17:28

Blir så trött på att vara fattig. Enda nackdelen med att vara student, iofs har jag inte tagit lån så jag får skylla mig själv.

Jag vill bada i pengar och kunna göra vad jag vill.

Nu har Matilda frågat om jag vill vara med på hennes kalas för hon fyller år snart. Jag skulle mer än gärna vara med, jag verkligen vill det! Men godkänner banken det, nope! Känns så pissigt att inte kunna åka upp på lördag och fira henne. För många så är det ju ingen utgift att bara åka upp till Ö-sund men för mig är det det! Ni som läser min blogg kommer att ge mig smeknamnet FattigLinda ;) Tjatar hela tiden om min ekonomi som aldrig går ihop. Ännu värre blir det om man inte får något från skatten tillbaka... Tuff sommar isf!

Jag ger inte upp ännu utan spanar in i det sista om det finns pengar från okänt håll och om det går att lösa på annat sett. Kanske det går... Pappa kanske åker förbi med lastbilen på fredag... El man kan kanske lifta... Någon lösning kanske finns.


Vi höres!

Av lindamatilde - 15 mars 2009 23:44

Nu blir det sängen. Trötter.

Hörs imorgon. Blir en tripp till Lofsdalen imöra.


Av lindamatilde - 15 mars 2009 11:07

Bara en dag kvar av ledigheten. Den här helgen har jag inte gjort så mkt faktiskt. Ska ta och gå ut i det fina vädret nu och få mig lite friskluft.

Gårdagen var bra, riktigt mysigt med tacos.


Höres

Av lindamatilde - 14 mars 2009 16:18

Hejsan hoppsan! Dagen har varit kanon, toppen väder. Har dock inte gjort allt för många knop idag.. Men det kommer väl! :)

Ikväll blir det tacos här hos Torsten. Patriks tremänning kommer även över på middag. Trevligt trevligt.. Är dock jätte hungrig redan nu och Putte hade sagt 18 så man får hålla ut ett tag till då.


Recept på laxröran:
1p

75 g kallrökt lax (kan även vara gravad) - Strimlad

1/2 msk dill - klippt, hackad

1/2 tsk citronjucie

En skvätt olja

En nypa socker
1/2 liten röd paprika - Tärnad

1/2 liten rödlök - Finhackad

1/2 dl Turkisk yoghurt el creme fraich (Vi tog matlagnings creme fraich)

Gravlaxsås - Efter tycke

Svartpeppar


Vi gjorde receptet gånger 2 men vi tog ca 250 g lax iställe för 150 g och 2 dl matlagnings creme fraich iställe för 1 dl och gravlaxsåsen tog vi ungefär 1-1/2 msk av. Blev kanon gott med pasta och avocado på sidan!

Av lindamatilde - 13 mars 2009 13:41

Just nu är jag slöare än slöast! Orkar inget. Är riktigt slö när jag är i Ö-sund. Jag är nog inte en stads tjej. Har mer energi och ork när jag är i Hogdal!

Har hittills inte gjort mer än ätit en macka idag. Men jag ska ta och käka lite mer och sen klä på mig och gå på HM.


Hörs sen!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards