Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg den 11 mars 2009

Av lindamatilde - 11 mars 2009 10:10

Sitter på praktiken nu och tar det lite lugnt, är en EVK som jag inte ska vara med på så jag sitter i ensamheten och kollar i kalendern. Mkt åka fram och tillbaka till Ö-sund dom här veckorna framöver. Just nu känns det piss att vara student och inte ha ett lån. Efter alla räkningar och bensinkostnader så har jag 400 kr över varje månad så det finns inte större utrymme att göra något roligt för.

Men i April har jag bestämt mig för två saker som kostar pengar och det är att åka snowboard med Patriks familj i påsk och gå på knoppergården på långfredagen och supa skallen i bitar :) Jag får väl ta och råna en bank för att få ihop min ekonomi. Vill även veta om man får tillbaka något på skatten för annars blir Juli månad tuff eftersom lönen kommer i slutet av Juli. Aja det borde lösa sig, brukar göra det. Annars får jag bita i det sura äpplet och göra som alla andra och ta ett litet studielån. Förstår dock inte CSN som betalar ut det sista bidraget i slutet av Maj när det är ganska klart att sommarvikarier på olika arbeten brukar få sin lön en månad senare..... Borde vara som studiebidraget på gymnasiet som får sitt sista i slutet av Juni.

Ikväll blir det Ö-sund. Blir där tills på fredag och åker hem med älsklingen till Hogdal då, inga planer för i helgen men vi brukar alltid hitta på med något tokigt.

En liten kort sammanfattning av helgen som var:

FREDAGEN: Kom hem från Ö-sund runt 15 på dagen. Käkade och drog till mamma och pappa och drack Irish Coffe så man blev fuller.

LÖRDAGEN: Vaknade bakis som satan, spydde som ett as och mådde allmänt piss. Städade min bil invärtes och rengjorde Patriks bil utvärtes. Sen blev det en tur till Vemdalen och träffade Ninni, Veronica, Kalle, Fredrik, Jocke och Johanna. Bowlade och käkade där på Husky. Riktigt mysig kväll med mkt prat. Kom hem 00.10 och myste med gubben ett tag.

SÖNDAGEN: Vaknade ganska sent och det blev en grötfrunch. Gick ner till verkstad hos Torsten för Patrik skulle fixa några högtalare till sin mamma. Jag kunde inte sitta still så jag började städa där inne, sopade och flyttade på saker. Sen låg det en hylla som inte var ihopsatt som jag började pilla med. Riktigt flyförbannad över skiten innan Patrik kom och hjälpte mig. Så när vi hade fåt ihop den så blev det lite möblering. Flyttade på vissa möbler och sorterade massvis av prylar. Sen blev det en sen middag och sen bara mys framför TV, kollade på Wipeout, otroligt roligt!

Så där såg min helg ut. Blir väl något liknade i helgen minus alkoholen...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards