Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under september 2012

Av lindamatilde - 7 september 2012 21:17

Har nu kommit halva vägen in i löpschemat!!!!! Fatta va bra det känns. Trodde inte jag skulle klara dagens pass men jag skrek på mig själv så det gick. Halvvägs till 5 km, 1/4 till 1 mil.

Idag fick även ryggen arbeta. Hantelrodd 20 kg 3*13, latsdrag 35-40 kg 3*7-13, sittande rodd 50 kg 17 st, 55 kg 13 st, 45 kg 21 st. Sista övningen blev shrugs, 20 kg 3*13. En axelövning blev lutad mot bänk, 6-7 kgs hantlar 3*13.

Imorgon ska Björn bossa över mina triceps och biceps. Ska bli skönt att få en rejäl omgång.

Nu ligger jag död i soffan. Ska bli skönt att krypa ner i sängen snart.

Av lindamatilde - 6 september 2012 06:05

Har nu kommit på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent och julklapp i år. Pengar. Jag behöver pengar till mitt stora mål i träningen. Den resan kommer kosta allt från 13000-25000 så jag måste börja spara... Men nu vet ni som brukar uppvakta mig vad som önskas ;)

Av lindamatilde - 5 september 2012 23:24

Imorgon blir det träning igen! Idag skulle jag ner och springa men tog ännu en vilodag. Det blev så för när jag kom hem vid 18.15 så var jag helt slut. Jag var till optikern och gjorde en hel kontroll på ögonen. Det tog 1 timme och jäklar va jobbigt det var. Helt slut i skallen efteråt... Dommen blev glasögon när jag kör bil, kollar på tv och är ute och går. Så det blev till att prova bågar. Hittade 4 par jag gillade så nu är de med hem för att testas. 1 par är redan borträknad och 1 par som jag gillar hänger också löst då bågarna ligger mot kinden. Detta var inte bra då de kan imma igen. Av de två sista glasögonen så har jag kommit fram till att ena paret är snyggare fast inte så skön och bågarna stör sikten medans de andra är skön fast inte lika snygg. Ska prova ett tredje par om de får hem de som jag testat förut och trivdes i. Jaja det återstår att se vad det blir.

Men som sagt, träning imorgon igen.

Av lindamatilde - 4 september 2012 06:04

Det blev löpning i söndags också. Kände mig så onyttig i bilen hem från Sundsvall så jag bestämde mig för att träna lite. Det blev v.3 dag 2 på löpschemat. Skönt att få det gjort och jag kände mig lite bättre när jag kom hem.

Igår var det ett inplanerat pass. Bröst och löpning. Började med löpningen denna gång. Det gick ok, känns tungt när jag tänker 5 veckor fram då jag ska springa 5 km!! Det ska bli kul att se om jag fixar det.. Men jag SKA! Jag VILL!

Björn kom ner när löpningen nästan var klar. Då var det dags för bröstpasset. Började på bänkpress. Körde bara stången först, 20 kg. Körde sedan två set med 2*5 kg. Alltså 30 kg sammanlagt. Idag var en 13 reps dag, så det var bara att göra 13 förutom i sista då låsen lades på. De väger 2,5 kg. När de var på klarade jag 8 st. Klart godkänt tyckdr jag. Andra övningen blev bänk och hantelövningen. Kommer inte på namnet och jag brukar kalla den för Björns då det var han som visade den första gången. Körde på 7 kgs hantlar första setet men sen körde Björn upp mig på 10 kgs hantlar. 13 reps varje gång. Sista övningen blev cable cross, där på 20 kg på var sida hela övningen igenom. 13 reps där också..

Är nöjd att kroppen hänger med. Dock inte genom att tappa kilon men att den orkar med belastningen. Jag kör på så borde kroppen bränna bort lite fett så musklerna vill fram :)

Mitt mål är att klara stången nedanför. Jag visar på resultat. Ibörjan drog jag inte upp mig en mm men nu är hakan nästan uppe!!

Av lindamatilde - 1 september 2012 19:47

Jag har tränat i veckan. Jag har bara däckat när jag kommit hem så uppdateringarna har inte blivit av.

I tisdags blev det ben och mage. Inge nytt utan samma övningar. Knäböj, utfall, benpress, situps, crunches med rep och benlyft.

I onsdags stannade jag i Sveg hos Sarah. Vi drog på badhuset och simmade. Jag simmade 40 längder och det var riktigt jobbigt. Sen blev det bastu en stund. Vi drog även iväg och kikade på damlaget i Sveg när de tränade. Riktigt sugen på comeback i fotboll. Vore riktigt kul! Får se hur det blir nästa år...

Torsdagens träning flyttades fram till fredagen. Då var det rygg och axlar som skulle få sig ett pass. Började med hantelrodd och där persade jag med 20 kgs hantel. Dock hade jag remmar.. Körde sedan latsdrag och sittande rodd. I sittande rodd persade jag också. Tog 50 kg där med remmar. Björn visade en till övning för övre ryggen som jag ska testa vid senare tillfälle.

I morse var jag också ner och tränade. Började med löpning. Idag inleddes vecka 3 dag 2 (2 dagar efter, skiiit). 5 minuter raskt promenad som uppvärmning, 1,5 min löpning, 1,5 min gång, 3 min löpning, 3 min gång och sedan lika igen. När jag var klar med löpningen stod armar på schemat. Började med triceps och kickbacks. 7 kg och 3*17. När Björn kom var det dags för krokis. Körde 20 kg + stång. Första omgången fick jag göra 21 st och jag höll på dö. Riktigt jobbigt. Andra omgången blev det 17,5 men sista klarade jag bara 9 st då jag var helt slut. Gick över på push down men var så slut så jag fick köra på 30 kg. När det var dags för biceps blev det 2 övningar. Grisbänken och hantelcurl. Grisbänken blev det 16 kg + stång. Där körde Björn också med mig men där blev det 11-15 st på varje omgång. På hantelcurlen körde jag med 7 kgs hantlar och 3*10.

Nästa träningsdag blir på måndag. Bröst och löpning.

Idag längtar jag ännu mera tills jag når 1 mil. Min sambos syster sprang tjejmilen idag och sprang på 58 min. Riktigt grymt gjort!! Hon är så duktig!

/Linda som bor på hotell i natt

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards