Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg den 15 september 2010

Av lindamatilde - 15 september 2010 19:50

För er som inte ser så har jag gjort om bloggen. Ser ni inte den nya toppbilden så googla Thailand genom mina ögon så ska den nya sidan komma upp.

Av lindamatilde - 15 september 2010 18:51

Vaknade vid 11 i morse, trött som bara den. Kunde nog ha sovit några timmar till. Förkylningen ger inte med sig, blää. Vill inte vara klen. Vill vara pigg. Vi käkade lite toast till frukost. Det var tänkt att vi skulle åka 1 timme utanför Chiang Mai och undervisa på eftermiddagen men de ringde ca 1 timme innan vi skulle åka och ställde in så istället skulle vi åka till barnhemmet och skriva in oss där. Först åkte vi till ett mentalsjukhus för Sally skulle hälsa på någon där. Riktigt stort mentalsjukhus och allt möjligt behandlade de där. När vi kom till barnhemmet fick vi veta att vi inte kan vara där. Mellan 1 september och 30 november så får endas vissa vara med barnen. Detta på grund av smittrisken, tydligen går det nå hudsjukdomar och någon annan epidemi. Där försvann en sak vi skulle sysselsätta oss med under dessa två veckor. Har inte riktigt förstått vad vi ska göra här, imorgon kommer Sally och hämtar oss och då ska vi hjälpa till med pappersarbete i några timmar. På fredag tror jag vi ska vara ledig för hon sa att vi kunde tvätta då om vi ville. På lördag ska vi åka någonstans och vara borta hela dagen. På söndag ska Marie visa oss walkingstreet, varje helg stänger de tydligen en gata och så blir det en marknad. Måndag och tisdag nästa veckan får vi göra som vi vill med. Troligen kommer en hel dag spenderas i bergen… Ja jag Linda ska tydligen vandra, hahaha. Riktigt tråkigt men jag är intresserad av att se long neck Karen, ni vet de kvinnorna som har långa halsar och guldringar som det tvinar flera varv runt halsen. Vore coolt och se dem så därför måste jag palla mig upp ur sängen innan 7 på morgonen och bege mig från staden. Onsdag - måndag ska vi åka 1 timme utanför Chiang Mai och undervisa, tror jag. Då bor vi där och kommer tillbaka på måndag kväll. Vad vi gör på tisdagen vet jag inte men på onsdagsmorgon flyger vi ner till Bangkok. Två veckor ska vi alltså vara här och det ska bli trevligt, bara man fattar vad vi ska göra. Det finns ett gym i närheten som är gratis mellan 17-19 som jag ska försöka palla mig iväg på och kanske åka och simma lite, vore skönt. Vägde mig idag och jag har gått ner 2 kg (om vågen hemma stämmer) men det vore ju konstigt om jag inte gått ner i vikt efter magsjukan/dirren jag fick.

Ikväll var vi på ett köpcenter och shoppade. För mig blev det lite kläder (från och med nu, köpstopp), glasögon och ett par converse. Skorna kostade 975 baht, strax under 200 kr, glasögonen 199 baht, ca 50 kr. Kläderna gick väl kanske på runt 2000 baht, ca 500 spänn allt som allt. Nu måste jag sluta handla. Tror dock jag håller ekonomin ganska bra. Men längre fram kommer det gå mera pengar. När vi åker till Malaysia och ev. Taiwan. Sen måste jag shoppa alla julklappar… Patrik måste komma ner med en tom resväska, haha. I år kommer jag nog inte köpa så många julklappar, har varken plats eller pengar. Haha jag måste ju få ha skoj för mig själv först..


Här kommer lite bilder.. Bakgrundsbilder är där vi bodde i flyktinglägret.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards