Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under augusti 2012

Av lindamatilde - 12 augusti 2012 09:49

Läget är sådant att jag nu hostar nästan inget, halsen värker det i bara lite på morgonen och kvällen och resten är bra också. Så imorgon blir det första dagen på löpschemat! Går allt som det ska (inga förkylningar och olyckor) och jag följer schema och vad som ska göras så ska jag kunna springa 5 km 8 oktober. Känns inte alls långt dit men jag ska tametusan klara det. Kan andra kan jag!!

/Linda

Av lindamatilde - 9 augusti 2012 23:30

Idag stod ben på träningsschemat. Knäböj, utfall, benpress, benspark och vadpress. Det brände i benen efteråt och imorgon vankas säkerligen träningsvärk. Att träna ben längtar man inte efter utan där får man intala sig att det är bra och att det kommer bli bättre så man genomför det.

Ett nytt schema har jag pillat ihop. Var lite tveksam till ben och löpning på samma dag så nya dagar och nya övningar har kommit till.
Måndag - Armar/bröst/löpning
Tisdag - Ben/mage
Torsdag - Rygg/axlar/löpning
Lördag - Löpning

På måndag drar jag igång med löpningen oavsett. Är ju inte lika trött och hängig längre utan bara lite hosta. Så nu gäller det!!

/Linda som nu ska sooova

Av lindamatilde - 7 augusti 2012 19:01

Nu har andra dagen på jobbet passerat. Fick skriva lite och ringa några samtal. Känns bra faktiskt! Känns även bra med rutiner och att kliva upp på morgonen.

Skippade hostmedicinen i morse så det är bara lite torrhosta kvar därför blev lite träning idag också. Körde lite rygg och bröst och det gick bra. Lite slö är jag i kroppen men det funkar och tur det för svårt att inte ha de vanliga vikterna. Längtar väldigt mkt tills det blir dags för löpningen. Hoppas, hoppas verkligen att jag är bra då.

/Linda som vill så mkt just nu!

Av lindamatilde - 6 augusti 2012 23:03

Jätte bra att jag somnade vid 20 och vaknade nyss.. dock känns det som att jag somnar rätt fort ändå!

Därför skyller jag min ångest/oro på trötthet och förkylning. Fast det är ju inte riktigt sant, kanske att den förstärks men den finns där med mig jämt. Det var ju inte så länge sen jag faktiskt inte umgicks med någon annan än sambon. Detta för att jag alltid är rädd att jag ska vara till besvär för folk, att jag säger fel, skriver fel, är jobbig, tar för mkt plats, säger för mkt, jag inte litar på människor. Jag pratar mkt och berättar mkt om mig själv men jag tillåter mig inte lita på någon. Jag litar inte på att de kommer finnas där om de behövs, litar inte på att jag kan säga precis vad som helst, lita på att de verkligen vill ställa upp om det behövs och att de vill umgås. Oftast tänker jag att jag bara stör och att de redan har sina vänner och att jag inte kommer bli någon viktig person i deras liv. Jag har börjat umgås med folk och jag har börjat fylla på listan över "vänner". Vänner för mig är de som jag kan smsa när som helst, som jag umgås med lite då och då och som jag är bekväm med. Som sagt inte många och ingen Tessan. Hon har fått igång mig och fått ut mig men nu flyttar jag och jag säger hela tiden till henne att jag nu inte kommer ha någon. Men jag får arbeta med att släppa in andra och lita på att jag bidrar till något bra för de så ska detta gå också. Hoppas jag.

/Linda som analyserar allt. God natt!!

Av lindamatilde - 6 augusti 2012 19:32

Nu har jag avverkat första dagen på nya jobbet. Kommer bli intressant detta. En skön och lugn första dag måste jag säga. Sen kommer massor som jag ska lära mig... Gick faktiskt bra att palla sig upp fast jag hostade hela natten och sov dåligt. Hade det inte varit första dagen och nytt jobb hade jag sjukskrivit mig men det släppte allt eftersomunder dagen.

Det gjorde att jag palla mig ner på gymmet och körde lite vikter. Inte på max men bara lite mellan så kroppen får lite underhåll. Riktigt skönt var det och hoppas det inte blir något bakslag bara. Armar och axlat fick sig en omgång.

Nu stack sambon på larm så nu får jag soffan och tvn för mig själv. Lite tråkigt dock ;)

/Linda som är peppad på träning och jobb!!

Av lindamatilde - 5 augusti 2012 13:42

Har nu anmält mig till km i crossklubben. Ska bli väldigt intressant att tävla. Dock är vi nog bara 3 tjejer som jag vet men får se det som träning. Sen på kvällen blir det middag och lite fest, riktigt trevligt! 25 aug smäller det!

Förkylningen och hostan börjar ge med sig. Vaknade rätt pigg i morse och har inte tagit någon tradil ännu. Hoppas, hoppas det släpper helt snart. Löpschemat kommer nog få vänta 1 vecka till men pumpa lite muskler kan jag nog göra i veckan. Skönt!! Kroppen skriker efter underhåll..

Imorgon, IMORGON, börjar jag nya jobbet. Blandade känslor är det. Kommer jag verkligen klara det, hur ska jag komma ihåg allt, det ska bli intressant med nytt jobb, det ska bli skönt med rutiner, äntligen ska jag få jobba med arbetsuppgifter, huvva till att kliva upp 6.30 varje morgon (haft det rätt så skönt med 9-10 varje morgon..), pendling, sena kvällar, middag med sambon varje dag vilket är ett stort plus och massa, massa andra tankar!! Jag återkommer imorgon hur det känns.

/Linda som vill vara frisk och träna

Av lindamatilde - 3 augusti 2012 15:48

Idag åkte jag in till Sveg för att fylla på apoteket. Tradil, hostmedicin, allergitabletter *2, nässpray och servetter så nu hoppas jag hosta, slem och snor försvinner i helgen. Vill vara pigg på måndag då jobb och iaf tänkt att löpschemat börjar..

Nu har jag gjort sista dagen som assistent och jag är super nervös vad som komma skall på nya jobbet. Kanske kommer ångra mig men det tror jag inte. Ska bli riktigt kul och intressant att få testa sig själv igen!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards