Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under februari 2010

Av lindamatilde - 23 februari 2010 18:15

Vet inte om jag börjar bli sjuk. Ont i halsen och huvudet i morse när jag vaknade. Irriterad har jag varit idag också men förhoppningsvis går det över snart. Har reserverat några böcker som jag ska kolla genom till uppsatsen, måste välja en metod jag ska använda mig av. Jag kan ju inget och vet inte hur jag ska göra detta. Lindas motto - "Det ordnar sig alltid", vet inte riktigt om det funkar nu men jag hoppas verkligen det!


I helgen ska Patrik på en inflyttningsfest i Uppsala för "grabbarna" men det kommer att vara tvåkönat där. Jag fortsätter ner till Patriks syster med familj och sover där och sen på söndag tar jag med mig ett syskonbarn till Patrik och plockar upp honom i Märsta och fortsätter upp till Östersund. Då blir hon här med oss nästa vecka och då blir det en massa roligheter! Kul!

Av lindamatilde - 22 februari 2010 23:24

I helgen åkte jag på jobb. Jobbade först som vanligt på ungdomsgården på fredag kväll och sen blev jag inringd på lördag eftermiddag. Då blev det nattjobb och även det på söndag. På söndag sov jag till 16, klev upp, käkade och åkte iväg på ett möte vid 18 och sen direkt på jobbet vid 20. Nu i morse när jag slutade vid 7 så stack jag och Patrik upp till Östersund på en gång, somnade till i bilen och kröp ner vid 10 och sov till strax efter 15. Så nu ska jag försöka somna på en gång när jag lägger mig, tror dock det blir lite läsning först.


Har fått svar av en organisation som vi skickat och frågat. Tyvärr kunde dom inte ta emot oss men hoppas vi hittar något. Det är lättare sagt än gjort.. Blir tokig! Skiter snart i Thailand och tar en avtalsplats! Blääää! Det tar för lång tid att hitta något och få ett svar.


C-uppsatsen började idag! Kul! Hmm.. Måste ta tag i detta nu och komma fram till något. Blir jobbigt nu ett tag och jag är dum och bara tar på mig mer och mer jobb.. Men jag vill tjäna pengar! Det är mycket roligare än skriva uppsats.

Av lindamatilde - 18 februari 2010 20:03

Nu har äntligen mitt smink från Elf kommit! Så kul!

Det jag köpte: 2 nagellack, 2 tåseparator, nagelbandspenna, vit kajal, 2 par ögonfransar, 2 mineralögonskuggor, mineral booster puder, kabukiborste, duo krämögonskugga, eyeliner penna, läppglans och läppstift. Allt detta för ynka 450 spänn med frakt.

   

Här är mitt paket som kom idag :)

  

Här är mina lösögonfransar, ögonskuggor, kajal och eyeliner.

Mineral booster puder, kabukiborste, läppglans.  

Nagelack och nagelpenna.  

Av lindamatilde - 17 februari 2010 16:02

Just nu är det kämpigt för mig. Det är för mycket för mig och då stänger jag av. Jag måste först och främst plugga till tentan på fredag, sen hitta praktikplats och komma på något att skriva om på uppsatsen. Uppsatsen ser jag redan nu som misslyckad, jag tror inte jag kan skriva en uppsats själv och jag har inte karaktären att kunna genomför den själv. Praktiken håller jag bli tokig på, hittar inget omkring det området jag vill vara, Pattaya och Rayong. Jag vill inte till norra Thailand men det är ju bara där som det finns organisationer, iaf bara där jag hittar. Det kommer att sluta med att jag tar norra Thailand bara för att få det klart. Usch, huvudet känns tungt och det gör ont.. Skulle mycke hellre ha tagit ett uppehåll från plugget och jobbat i vår, skrivit uppsatsen i höst och gjort praktiken om ett år men det känns så himla onödigt nu när det är mindre än 1,5 år kvar...


Just nu längtar jag till juni och midsommar. Då är förhoppningsvis allt detta över! Nu hoppas jag min depp period går över snart och att jag inte sjunker ner ännu mer vilket jag säkert kommer att göra....

Av lindamatilde - 16 februari 2010 18:50

Jag väntar på ett paket från elf, ett sminkmärke. Handlade ganska mycket för 500 kr, tror det var 15 saker jag beställde. Kommer inte ihåg just nu vad jag beställde men någon mineralögonskugga, mineralpuder, nagellack, penslar och annat smått och gott. Hoppas det kommer snart.

  


Igår glömde jag min nyckel hemma och jag var för lat och det var för kallt för att jag skulle gå upp på skolan och hämta Patriks nyckel. Därför blev det en sväng på stan med lite shopping. Köpte två nagellack, två isa dora ögonskuggor på rea endast 15 kr st, en ögonbrynskniv, en svart lite korg med sugpropp, en disktrasehållare och en hylla som man kan hänga i duschen. Ser nästan ut som den här nere. Super smart, slipper alla flaskor på badkarskanten. Endast 65 kr på Åhlens.

  

Av lindamatilde - 15 februari 2010 20:37

Finns ingen som han!

Av lindamatilde - 12 februari 2010 12:43

Sitter just nu och väntar på att Patrik ska komma hem på lunch så vi kan äta lite, dock vet jag inte vad för det finns inget i kylskåpet. Skulle ha gått på Ica och handlat men så var det slut på batteri i Ipoden så då hamnade jag här istället. Funderar på om man ska käka på Petterson, en hamburgare eller något annat gott men jag vet som sagt inte...


Ikväll är det åter jobb, nu börjar det kännas piss att man har tagit på sig varje fredag att jobba. Men men det blir pengar i slut ändan och det behövs! Måste försöka lägga undan lite till hösten redan nu, sen hoppas jag att det är plus och inte minus man får på skatten. Jag hade tänkt att om jag fick pengar tillbaka så skulle jag köpa en systemkamera men det känns dumt att göra det när pengarna behövs till annat. Jag har ialla fall skickat iväg ansökan till en organisation i Pattaya, Thailand men jag har inte fått något svar än. Kanske skulle ha skickat iväg till några fler organisationer också.. Det blir sen! Nästa vecka blir det tentaplugg då jag har en tenta på fredagmorgon, vetenskapsteori och metod, Skit kul, not! Sen är det bara en vecka kvar tills jag ska börja skriva på uppsatsen också, yey! Måste ta tag i det också, svårt svårt! Jag kommer inte fixa den! Åhh jag vill inte skriva!


Nä nu ska jag ta och höra med gubben hur det blir med lunchen. Hörs!

Av lindamatilde - 9 februari 2010 18:33

Har fått resultatet på barn och familj tentan och jag fick ett D på kursen, dock står det att kursen inte är godkänd för att jag inte varit med på rollspelet som jag har varit med på. Så jag har mailat och ringt läraren för att berätta att jag visst har varit med på rollspelet och berättade vilka jag var med. Hoppas att det löser sig snabbt så jag inte behöver lägga ner så mycket energi på det.


C-uppsatsen känns dock väldigt tungt. Vill inte skriva själv men det känns som att det inte finns något annat val. Vet inte vad jag ska skriva om, inne på att skriva hur attityder ser ut på kvinnor och mäns sexerfarenheter. Eller något om sexbeteende och risker, något som handlar om sex och sexualitet ialla fall. HJÄLP! Hoppas på bra handledare och att det går vägen detta! Sen måste lite krut läggas på vetenskapsteorin också, måste se till att klara den  nu på en gång så slipper man tänka på den under uppsatsen. Vill inte tänka något mer kring skolan!!!!


Ska skicka iväg någon ansökan till olika organisationer ikväll. Jag och en till tjej i klassen vill båda till Thailand så vi har skrivit ihop ett brev tillsammans som vi ska skicka, känns ju bra att åka två så har man lite sällskap på fritiden. Så håll tummar och tår att vi får där vi vill vara!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards