Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under december 2008

Av lindamatilde - 9 december 2008 13:30

Blir ett nytt försöka med hemtentan nu. Ska försöka skriva minst 10 ord!! Måste, måste, måste... Huvva. Hatar att man blir pressad. Samma sits varje gång. Att jag aldrig lär mig. Kommer en uppdatering lite senare idag.

Av lindamatilde - 8 december 2008 23:19

Något jag älskar är just kärleken! Har så lätt att bli kär i saker och ting men dock går det fort över. :) Jag kan bli lite förälskad i en person i någon serie, en bok, film m.m Idag blev jag lite kär i en kille som är tillsammans med en dvärg. Gick ett program på 5:an kl 8 ikväll om speciella människor och ikväll handlade det om världens minsta mamma. Hennes pojkvän bar runt på både henne och deras barn, tog hand om barnet nästan helt själv dygnet runt och jobbade även. Helt sjukt vad han älskade henne. Tycker det är väldigt stort av honom att ge henne hela sitt liv på det sättet. Därför är han min "förälskelse" för kvällen. Ni kanske märker när jag skriver att min så kallade för'lskelser så är dom inte så djupa. Finns väldigt mkt känslor i min kropp.

Ge mig lite uppmärksamhet och några fina ord så är jag såld, ge mig romantik så är jag ännu mer såld ;) Därför ÄLSKAR jag böcker, skulle vilja leva i en bok. All uppvaktning, alla fina ord, alla presenter och blommor, alla komplimanger, alla sexiga kommentarer, allt hett sex. Jag vet att det inte är så i verkligheten som det är i böckerna jag läser och om det hade funnits en fortsättning så hade det inte alls varit perfekt efter 10 år. Men jag vill tro på det, jag vill tro på kärlek i all evighet, lycka och alltid kännas sig älskad.


Nä nu ska jag gå till min enda kärlek som har varat och mysa med honom.

Av lindamatilde - 8 december 2008 14:38

Sitter just nu på skolan och surfar runt. Mitt liv är upp och ner utan datan :/ Ska försöka komma igång med tentan också idag. Har ju faktiskt inte så många dagar kvar nu och har inte skrivit ett ord ännu.

Jobbade i helgen, blev inringd igår 11-20. Åkte upp till stan i morse och sen har jag sovit.

Känns verkligen skönt med lite "jullov" nu. Motivationen är borta och längtan till Hogdal är stor. Bara vara hemma och mysa med familjen. Ska även byta rum med någon av bröderna, förhoppningsvis Kim. Vill hålla mig på övervåningen och han vill nog inte byta rum med mig men han kommer nog gå med på det när jag säger att Felix får byta rum med mig iställe isf.

Nä nu ska jag ta och öppna words och se hur min fantasi flöder :)

Ciao!

Av lindamatilde - 6 december 2008 21:40

sitter och dricker julmust och äter torrkött. Gott gott! Ska kolla på finalen på stjärnor på is snart. Patrik är ute och slirar ikväll så jag får mysa med mig själv. Jobbade 17-20 idag sen for jag till far och umgicks lite med honom.

Hae ångest över hemtentan för jag har verkligen inge ork och motivation till att göra den. Förhoppningsvist får jag fingrarna ur rumpen och gör den innan den ska in. Vill inte spendera julen med att göra en omtenta.

Annars är det väl inge speciellt i mitt liv just nu. Har börjat köra hem grejor till mor och far. Onödigt att ha sakerna i stan eftersom de saker jag har haft där använder jag så de kommer nog till mer användning om dom är i Hogdal. Plus att jag kommer nog inte upp till stan så ofta fören i sept nästa år.

nä nu orkar jag inte skriva nå mer.

hörs.

Av lindamatilde - 5 december 2008 14:16

Nu bär det av mot Hogdal igen. Ska dit och jobba och Patrik ska på julbord. Ångrar att jag inte var ute i tid och gick på det med.

Ha en trevlig helg så hörs vi!

Av lindamatilde - 4 december 2008 20:51

Nu ska jag och Patrik kika på film, nya indian Jones filmen. Lite gladare nu på kvällskvisten. Har lite koll på vad som kommer att hända med min dator också.

God kväll allesammans!

Av lindamatilde - 4 december 2008 11:09

Nu är det så gott folk att min dator är sönder. Vägrar starta, kanske hårddisken som har gått, vem vet, inte jag iaf! Ska kolla om det går på garantin och om jag måste skicka in den till misco el toshiba. Jättebra nu när det är en vecka kvar tills hemtentan ska vara inne, Jippi! Får försöka skriva så mkt som möjligt i helgen och palla mig upp på skolan någon dag..


Annars är jag ganska nere idag, ingen bra dag.. Jag är ju en person som humöret kan ändras fort på. Jag kan gå och må dåligt i några veckor där jag inte finner någon framtid i, sen kan jag ha dagar där jag mår helt underbart och känner att mitt liv är det bästa. Som många kanske märkt så har jag haft en depp period nu i höst som jag har börjat komma ur men fortfarande faller jag tillbaka fast inte så djupt. Själv tycker jag att de senast åren har varit en depp period och när jag skriver att jag är påväg ur så menar jag till ett ok läge. Det här med att jag har känt mig så deppad de senaste åren tror jag har med att jag inte riktigt har hittat mig själv, lite personlighetsklyvning. Kan väl också påpeka att de här åren jag pratar om är sedan Billy dog. Efter han dog så hände det andra saker som också tog hårt på mig. Jag och Patrik gjorde slut då, hade inte några riktigt nära vänner i Hede (Måste få tacka min klass dock, helt underbara!) och Hogdal och sen några andra grejor. Kommer ihåg att mitt tredje år på gymnasiet var ett kaos, kuggade alla proven så sista månaden gjorde jag sjukt många omprov och valde att hoppa av Svenska B och göra den efter studenten (vilket jag gjorde också!!). Ibland känns det som att jag borde ha fått hjälp då, från skolan, familj.. Den enda som fanns där för mig var Patrik och det är jag såååå tacksam för. Han hade ingen skyldighet mot mig efter det tog slut men ändå var han där för mig. Han är fortfarande min klippa och utan honom så vet jag inte vart jag hade varit. Ibland tycker jag det är lite ironiskt att jag ska bli Socionom eftersom jag själv kanske borde ha hjälp ;)

Men genom att gå den här utbildningen så blir det lite hjälp till själv hjälp.. Ser saker lite klarare. Där fick ni lite depp av mig! Sorry men det kanske kommer något positivare någon annan dag.


Av lindamatilde - 3 december 2008 15:46

Nu ska jag och Patrik springa lite på staden och kolla efter julklappar. Vill slå in paket i helgen.

Matilda har tatuerat sig idag och jag är så avis på henne nu! Ångrar att jag inte gjorde tatueringen när jag var i Thailand förra året. Bror gjorde hos honom och det blev bra, plus att det var billigt. Jag är inte rädd att tatuerar mig utomlands, min två är båda gjord i Bulgarien. Det är två tatueringar till som jag vill ha, den ena som jag skulle ha gjort i Thailand (bokade faktiskt tid) är bak i nacken, Tro, hopp och kärlek på thailänska. Skit snyggt! Den andra är på handleden och med vit tatuerings färg, då ser det bara ut som ett ärr ungefär. Något smart ord som tex, breath, live, life m.m..

Va tycks??

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards