Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under januari 2009

Av lindamatilde - 7 januari 2009 17:42

Har så grymt tråkigt just, kan bero på att jag är fruktansvärt sur och grinig också. Slutade snusa i fredags och har lagt all min koncentration på det och det är därför min träning och mitt hälsosamma liv försummats.

Blir arg och tänder till på inget, någon kan säga hej och jag kan dra en hel vals om hur dum och värdelös den personen är. Bli helt tokig och vill helst inte vara bland folk när dessa attacker kommer. Ligger mest och sover och har intalat mig själv att läkerol och halstabletter inte är godis och käkar det hela tiden iställe för snus, blir jag sugen på snus så tar jag en läkerol. Verkligen hatar det här med att sluta, hatar även att snusa. Denna gång slutar jag snusa för jag märkte vilken skillnad snusningen gjorde på kroppen. Slutade snusa förra nyåret också och höll det tills i höstas och började igen då. Sedan dess har jag märkt hur slemmig i halsen jag har blivit, ont i halsen, ont i magen, typ magsår, sura uppstötningar. Så nu när jag slutade så försvann det mesta av det, har inte ont i magen längre.

Så denna gång ska jag INTE börja igen, men visst tar det emot när jag tänker att jag aldrig mer får ta en snus. Huvva va gott det är efter man har ätit el när man dricker alkohol, mmm..


Nä nu ska jag fixa maten. Ikväll blir det grammisgalan.

Av lindamatilde - 7 januari 2009 13:30

Huvva va trött jag är. Inte van att gå upp när klockan ringer, snoozade i nästan 1 timme i morse, va så dötrött! Nu är man iaf vaken och funderar på att gå till gymmet när lunchen har lagt sig.

Hade två timmar skola i morse, skönt att ha någon aktivitet på dagarna.


Nej nu står datans ägare och stressar mig!

Hörs sen!

Av lindamatilde - 6 januari 2009 21:06

Jahaja, idag kan jag iaf skryta med att jag har varit på gymmet, kan även säga att det var stängt :)

Annars har dagen spenderats hemma, städat lite, lagat middag, tagit hand om sötnosen som börjar bli sjuk.

Bakade även igår, kärleksmums. Ja jag måste bara berätta att det är något jävla pucko som har spytt i trapphuset, mitt framför trappen! Börjar bli ganska less på grannarna, dom röker inomhus, te husets anställda röker utanför ingången, alkisarna pissar längst ner så det stinker, står  hur mkt sopor och skit överallt. Uscha! Märks att det är mest ungdomar som bor här.


Imorgon är det skola igen, har inte gjort ett skit på denna kurs än. Får se hur det går, kollade på instuderingsfrågorna idag och det verkar hur jobbigt som helst så nu har jag sagt till mig själv att när jag får frågorna på måndag så ska jag börja med dom på en gång. haha får se hur det går. :)


Nä nu ska jag ta och  kolla på tv med Putte.


C ya!

Av lindamatilde - 5 januari 2009 21:10

Blir alldeles dygnvirr när man är ledig hela tiden.

Mitt nyårs löfte går väl så där. Just godis och snacks ätande klarar jag av, käkar inget och dricker vatten för det mesta. Träningen går det inte lika bra med, fuskar lite nu.. hmm! På onsdag SKA jag gå i väg på jocks. Ikväll blir det bara lite sit ups och armhävningar.


Jag har bestäm att jag och sambon ska hitta på massa nya saker varje helg som vi inte har gjort på länge, typ skridskor, pulka åkning, skoteråkning, skidåkning, snowboard och annat roligt. Nu ska vi ha fullt upp på helgerna. :)


Var i väg på coop och köpte en bok idag, var även på systemet och köpte det goda smultron vinet som jag drack för några veckor sedan. Drack det till maten idag, el drack och drack, jag smakade typ 3 klunkar sedan brände hela ansiktet och jag var rödare än en brandbil. Så som det verkar så tål jag inte det, tråkigt!


Nu blir det till att lägga sig och läsa boken, ganska tjock också så det det blir lite läsa, skönt! Har börjat fått lite ångestöver kursen vi har nu också, fick instuderingsfrågor vid jul som jag inte ens har kollat på än och nästa måndag kommer frågorna på hemtentan ut och den ska vara inne till den 16 jan. Hmm, får se hur det går. Har inte fått svaren på förra kursen heller, kommer väl någon gång innan veckan är slut får jag hoppas. Kollade upp min dator också, dom skulle till och börja med den nu i veckan och sen kunde det ta upp till 2 veckor innan jag fick tillbaka den så förhoppningsvis har jag den inom 1 mån :)


Hej svejs!

Av lindamatilde - 4 januari 2009 13:23

Hade skum dröm i natt/morse. Drömde att jag gifte mig med ett ex och jag gjorde det inte av kärlek för jag var arg på honom hela tiden, irriterad som bara den men vi gifte oss iaf men sen när det var dags för bröllopsnatten så undvek vi varandra hela tiden men alla våra vänner letade reda på oss. Mitt i allt så blev det något slags krig så då höll jag och mitt ex på att springa runt och rädda alla våra vänner iställe för att ha "bröllopsnatten". Så höll det på så ett tag, och sen ringde Patrik och väckte mig ca 12.30 så var jag tillbaka i verkligheten. :)


Av lindamatilde - 3 januari 2009 19:59

Helgen spenderas i Östersund. Just nu väntar jag på maten, kyckling i ugn med sambal oelek. Mmm, jätte gott. Idag är första vilodagen på mitt nya år :) Dock var det inte så länge sedan jag började mitt nya år. Iaf glömde jag nämna i förra inlägget att lördagar får man äta onyttigt. En svullodag :)

Så idag blir det glass i stora lass ;)


Nej nu ska jag äta med Putte!

Av lindamatilde - 2 januari 2009 22:04

Jaha nu var mitt nya liv igång. Nu blir det träning och bränna fett för hela slanten! Som ni kanske redan förstått så är mitt nyårslöfte att börja ett nyttigare och hälsosammare liv. Ingen skräpmat, godis, läsk, snacks, inge ätande efter 20.00 Nu blir det att gå upp på morgonen, börja dagen med frukost, inte småäta och träna, träna.

Om jag går ner 15 kg så är jag där jag vill vara, tycker det skulle passa min kropp. Vill inte bli för smal och tanig :)

Ska föra blogg varje dag om hur det går, vad jag har tränat, hur länge, hur mkt jag har gått ner därför skulle jätte gärna vilja ha lite hjälp av er trogna läsare. Så fort jag börjar slacka så måste ni hojta till och fråga hur det går med träningen! Lova det!

FÖRSTA DAGEN:

Klarat mig utan godis, var ute och promenerade en timme med Patrik. Gick till termosen och tillbaka i snöovädret, lovar att det kändes. Jätte mysigt var det. Dagen får 3/5.

Av lindamatilde - 1 januari 2009 22:38

Finns det något skönare än att hoppa i ett varmt bad med en bok i handen?! Nja det finns det säkert men en kall vinterkväll så är det väldigt, väldigt skönt! Finns andra saker som är väldigt skönt också, typ att krypa ner i en säng när man genomfrysen, en kall dusch en varm dag, ligga i en hängmatta med en bok, när man har varit ut en hel dag i kylan och sätter sig framför en bras och mkt, mkt mera men skönast av allt är väl att ha någon bredvid sig när man sover. Jag finner ingen ro i kroppen om jag ska sova själv, gud va hemskt det är.


Nu ska jag ta  och hoppa i det efterlängtade badet med min bok.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards