Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under december 2009

Av lindamatilde - 10 december 2009 17:11

Vad ska man köpa till Patrik och pappa i julklapp???? Pappa har jag själv köpt 4 julklappar men vi syskon ska köpa en tillsammans också och jag vet bara inte vad. Sen vet jag inte vad jag ska ge Putte heller, svårt där. Jag kommer inte på något bra som jag kan ge honom, vill ge nå kul så han blir glad men vad?? Svårt, svårt.. Jag får fundera lite mera eller om ni har något förslag!?


Imorgon åker Patrik till Hogdal för att jobba på morgonen så jag måste ta bussen kl 17.05 och jag kommer fram 19.15 och börjar jobba 20.00 Känner inte för att jobba i morgon men det kommer att ge pengar i slutet av januari som jag behöver.


Jag har hittat en massa saker som jag vill ha till lägenheten! Ge mig! Denna önskelista kommer från HM Home. Så dumt att man inte kan handla Home sakerna i butik, inte här i Östersund iaf!

  

  

Av lindamatilde - 8 december 2009 20:41

Nu vet jag hur min julvecka ser ut!!! Yes äntligen! Jag får fira jul med älsklingen och hans familj, kommer bli super mysigt! Snart exakt två veckor kvar till Julafton, nedräkning gäller! Så här kommer min julvecka se ut:

Måndag - Skola 8.15-16.00, sen åka till Hogdal

Tisdag - Packa, webdugga (minitenta) 14.00-

Onsdag - Ev öppna paket med familjen kl 07.00 på morgonen, sen vid 10 drar vi

Torsdag - JULAFTON!! Mysa hela dagen!!

Fredag - Åker hem över. Fest på folkan

Lördag - Städa folkan, jobba natt 20-07

Söndag - Bara ta det lugnt


Kommer bli super bra!

Bara den här veckan är över, massa samtalsövningar och hemskheter. Gillar verkligen inte att prata inför en grupp och helst inte att spela massa olika roller, usch, fy och blä! Nästa vecka börjar en ny kurs, Barn och familj! Kan ju hoppas att jag hittar motivationen till den kursen.

Av lindamatilde - 6 december 2009 21:05

Idag har jag haft en mycket bättre dag. Började med morgonmys med hjärtat och sedan lite skidskytte på TVn och frukost. Vi har även satt ut ett fågelhus utanför köket och fyllt det med frön. Sen var jag till svärmor och bakade Lussebullar, mmm riktigt gott! Kom på just nu att jag måste göra knäck, hittade något roligt recept på en sida för några dagar sen. Kanske provar det. Nästa helg ska mor baka tunnbröd så jag ska dit och ta några påsar. Så himla gott med nybakt tunnbröd, det ska fortfarande vara varmt så smöret smälter. Det är bara 18 dagar kvar till JUL!! Längtar så innibomben. Har fortfarande inte hört något om jobb ännu, dom börjar väl med det i veckan. Jag vill verkligen ner till Stockholm och fira med Patrik och hans familj, hoppas det blir så!


Har läst ut nionde Sookie Stackhouse boken nu och väntar på att det ska bli maj så att tionde boken kan komma ut! Så himla bra bokserie, älskar den! Jag har verkligen Sookieabstinens nu.. Som tur är så skickar Liza upp lite böcker till mig! Så det blir läsning i jul!


Nu ska jag vara social med chaffören, Patrik. Har bara tre mil kvar så är vi framme i Östersund och får krypa ner i sängen.

Av lindamatilde - 5 december 2009 14:56

Usch och blää dag. Började med i natt, den jävla mensen kom så jag låg och grät i natt av smärtor. Önskar jag vore en man iställe, skulle ha passat mig mycket bättre. Sen har jag varit hemma själv hela dagen eftersom Patrik sköt älg, hörde inget från han så jag ringde nyss men nä han kommer inte hem än på ett tag för han ska till Ånge och sälja älgfanskapet. Sen finns det inge varmvatten så jag håller på att bestämma om jag ska åka hem till mamma och pappa och duscha i deras äckliga dusch eller om jag ska ducsha i iskallt vatten här. Sen det där jävla julbordet jag ska på ikväll, orkar inte!! Helst skulle jag bara vilja dra här ifrån. Näää verkligen ingen bra dag idag, skulle aldrig ha klivit upp!

Av lindamatilde - 4 december 2009 20:27

Tentan gick nog åt helvete. Kände igen de mesta och svarade i alla fall på alla frågor men jag svamla mest och det är inte bra. Har siktat in mig på omtenta den 9/1-10 och det känns faktiskt bra. Äntligen kunnat släppa allt och göra helg. Fast jag har inte gjort helg ännu, sitter på Ungdomsgården just nu. Blev öppnat en halv timme senare eftersom vi kom från Östersund så sent och det var så halt på vägen. Just nu är det bara en här för det är disco på skolan och konfa läger på kyrkan. Tror inte det kommer att komma så himla många mer heller. Jag sitter här till 23.00 i alla fall.


Imorgon är det julbord med hemmet på Knoppergården. Ska bli gott att få i sig lite julmat men det blir en lugn kväll. Kommer att dricka julmust   

På dagen blir det nog bara lugnt, kanske bakar något. På söndag är det inget planerat, åker tillbaka upp till Östersund för sista veckan på Missbrukskursen   Dock en jobbig vecka då vi ska ha motiverande samtal och sitta och svamla framför varandra och spela roller. Blä sånt gillar jag inte. Tycker inte om att prata framför klassen/gruppen.


Nä nu ska jag kanske vara social med den tappra killen som är här!

Av lindamatilde - 4 december 2009 11:48

Sitter hemma i lägenheten och väntar på att klockan ska bli 14.00 så vi får börja skriva på tentan! Jag vet att det blir en omtenta då jag gav upp helt igår och accepterade att jag hellre ville ha en omtenta då jag inte riktigt förstod hur pass stor den här kursen är. Men som sagt så tycker jag inte att vi ska kunna en massa onödiga och inte releventa saker, men men läraren som bestämmer. Nu ska jag försöka hitta mig något att äta sen leta fungerande pennor till tentan.

Av lindamatilde - 4 december 2009 11:48

Sitter hemma i lägenheten och väntar på att klockan ska bli 14.00 så vi får börja skriva på tentan! Jag vet att det blir en omtenta då jag gav upp helt igår och accepterade att jag hellre ville ha en omtenta då jag inte riktigt förstod hur pass stor den här kursen är. Men som sagt så tycker jag inte att vi ska kunna en massa onödiga och inte releventa saker, men men läraren som bestämmer. Nu ska jag försöka hitta mig något att äta sen leta fungerande pennor till tentan.

Av lindamatilde - 3 december 2009 21:48

Är helt off när det gäller tentan och den här kursen. Pluggat idag men ju mer jag läste desto mer stängde jag av. Det är ju så oerhört mycket som ska in, och i min mening, mycket skit som inte är relevant för fortsatt arbete med missbruk. Jag tycker att en tenta ska bestå av de viktigaste delarna och inte hur många procent av världens länder som använder tvångsvård. Är väldigt säker på att det blir en omtenta i januari, det är helt mitt fel och jag är irriterad på mig själv för att jag inte har pluggat i tid men som sagt så är jag helt off på den här kursen. Kan ju alltid hoppas att man kommer äver 100 poäng och klarar gränsen för E men tror det blir ett F.

Kollar igeom anteckningarna och gamla tentorna en gång till sen sängen.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards