Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under maj 2008

Av lindamatilde - 7 maj 2008 15:24

Uscha va förslappad man har blivit. Missade en veckas träning och sen är man helt plöstigt tillbaka i soffan.. Hmm!

 Ska väl försöka rycka upp mig och få iväg mig idag.. Undrar hur det ska gå!

Det var min diskdag igår och det sket ju jag i som vanligt, el jag sa att jag skulle ta det i dag iställe.. Så nu är diskberget jätte stort! Orkar inte men jag måste ju!


Jag har tänkt på en sak. Vissa männsikor lever verkligen inte på den här jorden. Jag vet inte riktigt vad som händer i deras hjärnor el hur de tänker! Tycker verkligen synd om de som inte har en riktig´uppfattning om verkligheten. Tycker de borde förstå hur livet ser ut i en vuxen ålder...


Idag fyller även Angelica 21 år. Grattis grattis om du skulle läsa de här! För mig är det bara 6 månader kvar tills man kan åka till staterna och ta sig en riktig fylla! Få se om man tar en sväng till Emil ( -saknar- ).


Tjoho nu ska jag planera mitt liv! :)


P.S Matilda du måste göra dom där risgodisarna till mig någon gång. Tycker jag är duktig på att baka men icke! Kan verkligen inte göra dom. D.S

Av lindamatilde - 5 maj 2008 21:25

Tillbaka till Östersund och skolan. Började ny kurs idag också, vetenskapsteori och metod. Låter kul va?! Njaa inte så värst!

Jag förstår inte riktigt upplägget på programmet! Inte någon kurs ännu som har varit intressant. En föreläsning som var bra bara, om missbruk.


Jaja annars rullar livet på, hade skit kul i fredags med Zanna! Måste ta en fylla till tillsammans och bara vara!


Jag har konstaterat att jag skulle behöva en sväng på psyket (som en viss kompis brukar säga). Jag pendlar hela tiden mella att ha självmordstankar till att hela världen är underbar! Har det väldigt jobbigt just nu men jag tror att sambon har det värre. Jag tycker inte om att ha såna tankar och att jag blir så het på en gång. Jag kan bli så arg så jag kan slå mitt huvud i betongväggen. Usch fy och blä.. Jag vet att jag kanske inte låter som den mest positiva människan och det är jag inte heller! Är ganska negativ, lat och bortskämd. Det är väl därför man har det jobbigt nu.


Finns de någon psykolog där ute som vill hjälpa mig så heja till i mitt lilla bo!


Av lindamatilde - 2 maj 2008 15:12

Just nu sitter man hemma i Hogdal hos svärfar och det är hur skönt som helst! Har krattat idag också, inte löv dock utan sand i ett dike! Fy fan va ont i händerna jag har, blåsor överallt! Uscha, stackars mig!


I morse var jag på skolan och gjorde en tenta, som sagt så öska jag inte plugga på den så det blev till att sitta och vänta på att dom där 45 min skulle gå.. Hade absolut inge motivation att plugga efter omtentan i onsdags! Jaja det går väl som det går.. Ska bli skönt att ha sommarlov.


Ikväll ska jag hälsa på Zanna en stund tror jag, kanske säga hej till svärmor också. Har typ lovat farmor att åka och hälsa på henne också så jag får se när jag gör det! Annars blir det jobb på söndag natt. Ska bli skönt att börja en ny kurs för vi gick inte så många dagar. Ska ner till sthlm i slutet av maj på elitloppet. Ska bli skoj att se hur Lotta bor men eftersom jag är pank så är det väl inte så skoj att åka ner just då. Vi åker på fredagen den 23 maj och åker hem den 25 så då missar man csn precis.. tråkigt tråkigt! Förhoppningsvis hinner man träffa Angelina också.

Tjoho på er alla och trevlig helg!

Nu ska jag till och titta på kärringfilmer som jag har lånat av mor.



Av lindamatilde - 1 maj 2008 18:24

Nu är det en ny månad och bara 5 veckor kvar av den här terminen. Gud va skönt det ska bli att få jobba i sommar!

Har ju som sagt en tenta i morgon och jag har varit jätte dum! Jag har inte pluggat något på den... Jag har inte orken och inte motivationen till det! Jag gav nog upp redan då när jag gjorde omtenta i onsdags. Men jag siktar in mig på omtentan i slutet av maj! Blir bättre så...


Ja igår var man en sväng till Matilda som hade fest. Jag var domare när dom spelade kung. Åkte hem vid halv tio och då gick jag och bubben ner och kollade på majbrasan och fyrverkerier. Kul kul!

Idag åkte bubben hem till Hogdal med sin mor och jag kommer efter imorgon när jag har gjort klart tentan.. Tänkte att jag kom hem till Hogdal mitt på dagen. Ska väl i väg och gratta bror som fyllde 17 i måndags. Mamma och pappa är i sthlm så dom kommer hem på söndag. På söndag ska jag jobba natt i hogdal så jag ska åka bil upp på måndag morgon när jag slutar, börjar kl 10.00 på skolan.. Usch jobbig dag!


Nä nu ska jag försöka underhålla mig själv med något! Inte plugga iaf!


Saknar dig pupp! Puss på dig!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards