Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under september 2009

Av lindamatilde - 11 september 2009 22:15

Nu har jag äntligen fått min engelska böcker av The Twilight Saga! Har börjat läst första men det går inte lika snabbt som med svenska :) Tar nog ett tag innan man är inne i engelskan.. Men hittils är den väldigt bra på engelska!


Har läst böckerna 2 ggr nu, först gången i maj och den andra i juni så det sak bli riktigt kul att få läsa allt på engelska! Har önskat mig twilight böckerna på svenska av älsklingen, eller det var han som sa att jag kunde önska mig dom i födelsdagspresent :) Men jag är lite kinkig också för jag vill ha även den svenska i en box men att den första boken ska vara special utgåvan med Edwards tankar under första mötet med Bella men jag har inte hittat en sådan box.


Nej nu blir det dusch sedan åter till boken... 

Av lindamatilde - 10 september 2009 19:48

Har börjat kika på True Blood och den serien är faktiskt ok. Den liknar Twilight filmerna ganska mkt och den får stilla min längtan efter New Moon så länge!


Annars så börjar Gossip Girl och One Tree Hill snart också och GG är verkligen något jag ser fram emot! :)


Jag älskar när serierna drar igång igen!

TV
Av lindamatilde - 10 september 2009 14:10

Funderar lite på vilket gym jag ska börja träna på. Det som jag känner mest för nu är storjöbadet och step in. Skulle vara super om man kom iväg på morgonen och simmade några längder, jag vet så väl att jag skulle bli mkt piggare om dagarna. Men 400 spänn i månaden är ganska mkt när man lever på 2500 bara,så räkningar på 1000 kr kanske inte är den bästa lösningen.. Haha känns så fjantigt att säga att 1000 kr är mkt i räkningar! Men är man student så är man Skrattande


Iaf så vill jag bli en riktigt hurtibulle! Vill få bort fläsket men först och främst få en bättre kondition för nu är det nästan skandal hur dålig kondition jag har! Usch, dör ju nästan när jag går i en trapp..

Av lindamatilde - 9 september 2009 18:03

Nu blir det tvätt för min del :) Alltid lika roligt!

Blev inte så mkt läst för min del, blev en vända på stan med Tessan iställe! Så jag får försöka läsa några sidor innan jag lägger mig men jag tror inte det blir så mkt. Tydligen fotboll ikväll så man kanske ska slå på tv och kika lite!


Funderar starkt på att springa ner på ica och köpa lite grädde så man får sig en Irish Coffe när mörkret har lagt sig! Mmm...


Hej så länge!

Av lindamatilde - 9 september 2009 10:27

Idag måste jag läsa ut boken Globaliseringens dimensioner!! Ska på föreläsning i morgon och skriva ett arbete utifrån föreläsningen och boken! Den här kursen hade säkert varit intressant men jag klickar inte med läraren och jag stör mig på föreläsningarna! Vi har han även i nästa kurs och det känns riktigt piss.... Hoppas de här första kurserna går fort för tredje kursen på den här terminen är Missbruks kursen och den längtar jag verkligen till! Hört att den är svår men väldigt väldigt bra så det ska bli super kul!!

Nu blir det läsning.

Av lindamatilde - 8 september 2009 22:12

Nu börjar man bli fattig igen... Var på HM och handlade tre par trosor och en blå cardigan Skrattande Och sen har jag beställt Twilight böckerna på engelska som jag längtar efter!!


Alltid roligt med shopping!!

Av lindamatilde - 8 september 2009 14:53

Idag när jag gick in på bloggagratis så var det en helt ny sida och dom har även bytt namn till bloggplatsen! Kul! Så nu har jag suttit och gjort om min sida och bytt lite färg och donat så jag hoppas ni blev nöjd!


Det blev en liten nystart!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards