Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg den 23 juni 2013

Av lindamatilde - 23 juni 2013 22:13

Helgen har varit perfekt. Lugn och skön. Började midsommarafton med sillunch hos mor och far och blev där nästan hela dagen. Var bara ner på träde (gammelgårn) en sväng och kikade runt. Annars satt vi på altanen hos mor och far och hade det trevligt. La oss vid tolv fulla av god mat. I går donade sambon på här hemma medans jag hängde med kusinen och kusinbarnen. Vi var bland annat ner på folkan (badplatsen) och hade planerat att ta årets första bad men det blev inte så då badkrukan i mig tog över. Blev bjuden på 3 rätters hos svärmor och drog sedan upp en sväng till familjen igen innan vi la oss. Sambon har jour den här veckan på räddningstjänsten så i natt drog larmet igång. När det börjar att pipa blir man helt ställd och fattar nada. Upp och yrade runt ett tag sen la jag mig igen. Putte kom hem vid 03.30 så i morse var vi inte så pigga.

Idag har vi stökat på här hemma. Städat ut garaget och varit på tippen med en hel släpvagn full med skräp, sprutat på växtdödarmedel på infarten och parkeringen, sopat bort allt grus från infarten, tvättat bilarna (min ser lika hemsk ut ändå), röjt upp i cykelhuset och kört in ved. Är helt nöjd med dagen. Kul när det börja synas ute också. Nu ska vi bara röja på gårn bara, alltså träd och sly. Det kommer bli fint. Fast jordvärmen ska ju läggas i år så då kommer ju gräsmattan bli fin.. Får trösta mig med bastun och att kanske gräsmattan på framsidan bli använd nästa år.

Det här var en helg perfekt för mig. Tack.

Snart går Putte på semester och vi är nästan fullbokad. Något hela tiden (jag som inte skulle planera något). Det är Östersund, Uddevalla, Ljusdal/Bollnäs, Sthlm, Turkiet och Yran. Kommer bli en kanon sommar!

Sov gott!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards