Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg den 18 juni 2013

.

Av lindamatilde - 18 juni 2013 09:00

Igår sög semestern. Vaknade i söndags med halsfluss känsla i halsen och igenbommad näsa, självklart med en touch av huvudvärk också (dock vet jag inte om den beror på timmarna innan...) Iaf så var jag inte ett dugg piggare igår, sov vääldigt mkt. Kändes även av i bihålorna och feberkänsla, stoppade i mig alvedon forte och det blev lite bättre. Var inte den bästa starten på semestern men kroppen behövde väl det, bara att acceptera fast stressen över allt som jag vill hinna göra inte görs dyker upp.

Nu när jag vaknade kändes det mkt bättre faktiskt. Hoppas jag kan mota bort skiten med halstabletter, nässpray, piller och glass. Idag hoppas jag på att kunna röja upp i det rum som ska bli gästrum. Bara få bort skräpet. Ska klippa klart gräsmattan också. Så lite ska jag få gjort idag!

Hade det riktigt kul i lördags på klassträffen. Blev rätt så rund under fötterna men bakisen slapp jag. Vi var 9 st på dagen och 8 st som åt på kvällen från klassen. Sjukt att det är 10 år sedan. Det här är människor man tycker man känner så bra och som man har spenderat en stor del av sitt liv med och sen inser man att man inte alls känner de längre så bra man trodde (alla förändras) och alla har gått vidare. Några har barn, några har flyttat utomlands, nästan alla har flyttat utanför bygden (förutom jag och 1 till), vissa jobbar med saker man absolut inte trodde de skulle göra, ja och massa andra saker som man (iaf jag) inte kan förstå att det har hänt. Att det gått så fort. Fick frågan vad det bästa är som har hänt sen vi gick ur nian. Jag svarade Patrik, några svarade barn och några utbildningar och jobb. Tror jag aldrig kommer hitta någon mer perfekt människa för mig än honom.

Jag gillade skoltiden. Kan sakna den lite. Det är jag nog ensam om att tycka också i vår klass. Fast samtidigt har jag hört att folk från vår skola var rädda för mig och att de hatade mig under skoltiden. Jag har aldrig trott att jag var så hemsk men det var jag nog. Tyvärr. Jag har då aldrig medvetet mobbat någon på grundskolan. Om det är någon som har uppfattat att jag gjort det så förlåt. Det folk säger om mig passar inte in på min bild av mig själv. Jag trodde jag var den som ändå höll ihop vår klass och att jag var glad och positiv. Jag var gärna den som ledde och tog den rollen. Jaja, vi släpper skolan, blev bara ett riktigt uppvaknande i lördags. Thats it!

Nu har jag och Putte bestämt datum för inflyttningsfesten. Har bjudit några trevliga själar och ska kombinera ihop det med kräftskiva. Blir säkert kanon trevligt! Alla kan självklart inte komma men får ta en till fest med de. Bara jag får någon shotvän och Putte någon whiskeyvän så blir vi nöjda ;)

Nej nu blir det gofrukost. Ha de!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards