Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under april 2010

Av lindamatilde - 22 april 2010 15:23

Jag har blivit beviljad att åka på praktik i höst. Eftersom jag inte kommer att skriva klart uppsatsen denna termin så måsta jag söka dispens för att få gå ut på praktik och det är nu klart!! Eftersom det har gått så segt med uppsatsen så har jag inte riktigt velat tro på att jag ska få åka iväg, eller att jag kommer iväg men nu kan jag äntligen börja planera hösten och allt som hör till den! Jag har bokat vaccinationer idag så nästa vecka ska jag iväg första gången, blä för det! Nu ska jag även ligga på organisationerna vi sökt till och verkligen få klar med praktikplats. Vi fick ju typ ett ja från en i Bangkok som ville veta mer om oss men dom skulle vara borta på resa och kommer inte tillbaka till internet fören i maj och det känns lite segt! Åhh så kul det ska bli, hoppas jag iaf! Nu ska jag bara skriva upp allt jag måste tänka på kring praktiken. Pengar, visum, boende, flyg, vaccinationer och skolan. Måste ju söka kurser mitt i praktiken också, inför sjunde terminen.

Av lindamatilde - 20 april 2010 16:51

Nu har jag precis skickat iväg ett mail till min handledare på uppsatsen och till min praktiklärare att jag inte kommer att skriva färdig min uppsats denna termin utan ska göra det senare. Hur det blir nu vet jag inte. Jag vet att man kan få dispans att åka på praktik ändå nästa termin men det kan man inte vara helt säker på. Så förhoppningsvis kan jag åka på praktik ändå i höst annars blir det att jag skriver uppsatsen då och får skjuta upp praktiken en termin. Segt men jag har noll i motivation och ork till att skriva uppsatsen just nu och kommer inte igång. Det är något jag måste göra i mitt liv men inte just nu. Så otroligt skolless så det skriker om det. Hur det blir med CSN och pengar det vet jag inte och vill inte tänka på det just nu. Ska bli intressant att se hur nästa kurs kommer att bli, tur det inte är en tenta på den kursen utan ett grupparbete. Det känns också bra på ett sätt att jag tagit det beslutet att det inte blir någon uppsats nu, kan jag koppla bort den en stund och lägga fokus på andra saker.


I know, im a loser...



Av lindamatilde - 19 april 2010 11:02

Idag kl 16.15 ska jag klippa mig och det ska bli skönt. Håret känns jätte slitet. Dock vet jag inte hur jag ska klippa mig, blir nog bara topparna för jag vill ha lång hår ett tag nu. Men jag är sugen på lugg fast jag vet hur lång tid det tar om jag vill ha den lika lång som resten av håret igen.. Jag vill ha en rolig frisyr men det går ju inte att göra så mycket med det om jag vill ha långt. Jaja vi får se hur det blir :)


Håller på att kollar efter lägenheter i Hogdal också. Om Patrik tar jobbet här i Hogdal eller får i Sveg så ska vi ha en lägenhet här i Hogdal så Patrik ringde på en lägenhet vid kyrkan, vi visste att en två skulle bli ledig men det blev trean som blev ledig och den skulle kosta 3000-3500 plus om vi ska ha TV lär ju en box kosta. Om det är den jag tror det är så tycker jag inte riktigt om den, inge bra kök. Sen finns det en trea på monäsvägen med garage, kamin, badkar för 4500 plus el, vatten och värme så den är ganska dyr för det är ju Härjegårdar som äger den men den är fräschare än den vid kyrkan. Sen tror jag att den ettan jag bodde i förut är ledig, finns iaf en ledig lägenheten på Holmvägen 6 och den kostar strax under 3000 plus el och det är också Härjegårdar. Finns ju nästan inget här i byn längre. Skit tråkigt!


Nu tror jag att jag ska kasta mig i sängen en liten stund och ta en vila för jag är trött som bara den. Jobbade natt i lördags så det kommer ikapp nu. Sen ska jag äta lite lunch med mitt älskade hjärta.

Av lindamatilde - 15 april 2010 14:48

Orkar inte skriva något här. Mycket på gång, huvudet snurrar!

Av lindamatilde - 12 april 2010 10:01

Nu på morgonen har jag ringt hälsocentralen här i Hogdal för att boka tid för vaccinationer, dock kom vi fram till att det blir nog enklast om jag ringer infektionsmottagningen i Östersund och bokar där eftersom det är något jag måste göra ganska många gånger och efter ett schema. Jag kommer inte att ta någon onödig spruta eftersom jag dels är spruträdd och får panik bara jag tänker på det och dels för att jag tycker inte om att stoppa in onödiga saker i min kropp som tabletter och andra mediciner.


Idag blir det jobb mellan 12-16, ganska skön tid fast kanske lite dumt att ta på mig det. Har inte kommit igång än med uppsatsen! PAAANIIIK! Men nu ska jag inte ta på mig något mera jobb denna månad. Jag kommer upp i över 90 timmar så det får räcka tycker jag. Dock hoppas jag på att jag får lite jobb i maj för jag behöver pengar i slutet av juni, fast i maj har jag väl inge tid alls egentligen. Kommer ju dubbelköra, uppsatsen och samhällskursen så det blir lite stress men förhoppningsvis går det också..


Av lindamatilde - 9 april 2010 11:03

Va underbart det är att se snön försvinna och det är plus grader. Våren är en fin tid när gräset kommer fram och blommorna börjar blomma men bäst av allt är att man slipper alla ytterkläder och kan klä sig lite lättare! Åh jag sitter och tittar på sjön och ser att det är något som rör sig i en vak, måste vara änder eller något liknade, lovely!


Idag ska jag till och börja med uppsatsen, försöka hitta lite underlag och läsa. Ikväll, 16.30-22.00 blir det jobb. Imorgon jobbar jag 09-18 och sedan 19-23. På söndag jobbar jag bara 9-13 för sen drar vi upp till Östersund på After Dark. Ska bli så trevligt så!


Nu ska jag gå iväg på Ica en sväng och handla lite lunch och middag.

Av lindamatilde - 6 april 2010 23:20

Jaha nu har jag skrivit till min handledare att jag inte har något på uppsatsen och har därför ett nytt datum att sträva efter. Senast den 12 maj ska man anmäla sig om man ska gå upp med uppsatsen och då blir det opponering i början av juni. Så nu har jag ca en månad på mig att skriva uppsatsen, bara att se till att komma igång nu. Vill få detta gjort så det är klart sen! Och hitta en praktikplats! Sen borde jag ta vaccinet nu också så jag hinner ta allt innan man far iväg.


Påsken har varit helt ok, underbart och mysigt med nära och kära med god mat men minus på bakfyllan och jobbet!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards