Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under april 2009

Av lindamatilde - 8 april 2009 23:51

Jag har fastnat för pussel. Helt tokigt roligt ju! Måste köpa mig några pussel så jag har lite att göra på kvällarna. Nu är det ledighet och påsklov som gäller, riktigt skönt att få vara ledig ett tag. Hämta Angelina imorgon eftermiddag och det längtar jag efter! Ska bli trevligt att ha lite sällskap ett tag, hoppas på en lyckad kväll på fredag och fint väder på söndag!


Nu ska jag stänga datan innan den dör.


C ya!

Av lindamatilde - 7 april 2009 17:49

Sitter just nu på bussen på väg mot ö-sund. Blir där en natt och sen tillbaka till Hogdal. Ska bli skönt att komma upp till älsklingen och få ta det lugnt med honom ikväll.

Skönt med sol idag! Satt ute ett tag idag och har hunnit med en promenad men Puttes syster också. Blev en kort dag på praktiken idag vilken var väldigt skönt. Så nu är det påsklov för mig :) Ledig i en 1,5 vecka nu. Ska bli skönt men jag måste verkligen sitta med rapporten! 


Nej nu ska jag läsa en stund.


Ciao! 

Av lindamatilde - 7 april 2009 09:36

Solen skiner och jag sitter inomhus i en källare i Sveg. Oh my god! Varför är det så jämt? Varför kunde inte solen skina igår så hade jag kunnat sitta på altan och solat?! Nä för då var ju jag ledig så det gick ju inte... Hoppas verkligen på kanon väder i påsk! Det vore kanon om solen hade velat tittat fram under helgen men det ser ju inte ut att bli så här tråkigt nog..


Ikväll blir det Ö-sund och sötaste! Längtar verkligen, den här veckan är den första veckan som jag verkligen känner mig nere för att han är i stan men nu är det inte mångar timmar kvar :)


Nej nu ska jag läsa lite och göra någon nytta.


Höres senare!

Av lindamatilde - 6 april 2009 23:23

Blir sveg imorgon på förmiddagen sedan Hogdal eftermiddagen och sist men inte minst Ö-sund på kvällen :) Så nu är det dax att sova så man orkar upp imorgon!


Tänker på dig älskling!! Längtar!



Av lindamatilde - 6 april 2009 09:02

Blev inge Hede idag utan blir en hemmadag iställe. Ska till och börja med rapporten idag hade jag tänkte. Är ju bara några veckor kvar tills den ska vara inne nu. Ska även hålla på med den på påsklovet. Försöka få klar den då och kanske börja med Analysen också så man får ett tidigt sommarlov. Man kan ju alltid planera och drömma men om jag genomför det är en annan femma ;)

Imorgon blir det Sveg iaf, ev att jag åker till stan imorgon kväll också. Vi får se, håller på att övertala Putte på att jobba hemifrån Hogdal på torsdag så vi kan åka hem på onsdag. Det är möte på onsdag kväll och jag ska hämta Angelina på torsdag, längtar verkligen till henne!! Hoppas helgen bli kanon!


Nej nu ska jag göra ett ryck!

Höres!

Av lindamatilde - 5 april 2009 23:12

Linda säger god natt. Hede imorgon?! Vet ej..

Av lindamatilde - 5 april 2009 14:01

Om en timme blir det bio med barnen. Ska kolla på Bolt. Har varit barnvakt sedan 10.30 idag och det har gått skapligt bra, fast jag är nog en ganska tråkig barnvakt... Dom frågar hela tiden vad vi ska göra och jag har ingen aning :) Har blivit lite kortspel, hälsat på hästarna, lunch och kollat på film och som sagt nu blir det bio.


Piss väder må jag säga, igår var det så varmt och skönt! Satt på altan hemma hos mamma och pappa och sola, var 27 grader varmt där fast dörrarna stod öppna. Härligt!


Nej nu ska jag byta om innan vi drar iväg och medans dom är på ica med Totte!

Av lindamatilde - 4 april 2009 23:50

Dagen har varit händelserik tycker jag. Började med frukost och sen bakning i stora lass. Blev chokladmuffins med kräm och chokladcheesecake.

Älskar att baka men tycker att nästan inget blir bra el gott. Tur att jag inte är en gottegris när det gäller kakor, tårtor och bullar för då hade jag varit större än störst nu!


Annars blev det en sväng till mor och far och blev bjuden på kiosk mat av mor och far, gött. Fick vara chauför ner till Mikael också. Sen blev det tårtkalas hos Puttes mamma. Trevligt så!

Nu blir det sängen och sova... Trött som satan!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards