Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under oktober 2009

Av lindamatilde - 13 oktober 2009 15:57

Sitter på skolan just nu och väntar på gubben. Gjorde lite grupparbete i morse och är nu ledig i två dagar. Lite segt tycker jag! Hade velat gjort klart allt på en gång men vi måste på en föreläsning på fredag..

Sen har vi en rolig workshop som vi ska göra. Fattar nada och vette tusan vad jag får ut av skiten. Den veckan hade jag velat vara ledig, dels har jag fått 3 nätter som jag skulle få jobba och pengar behövs ju! Men sen så kommer Lotta upp med barnen. Segt att vara fast i den här skiten då. Har kommit in i en period där jag är oerhört less på skolarbete och grupparbete. Hoppas verkligen nästa kurs inte har så mkt grupparbete.


Ikväll blir det träning och sedan bara soffläge! Imorgon kanske det blir en tur på badet och några längder. Vi får se.


Nu bär det av hem.

Av lindamatilde - 5 oktober 2009 16:23

Idag är det min dag. För 22 år sedan födde min mor en skrikig bebis som under årens lopp varit väldigt jobbig och stökig. Man kan säga att under min uppväxt har jag varit en "pain in the ass" för mina föräldrar :D Jag var en trotsig och sur unge, en hemsk tonåring och fick utbrott när som helst och hatade skolan. Haha det var inte lätt för mor och far.

Vid 22 har jag lugnat ner mig och går på ett universitet (som jag tror både jag och mina föräldrar aldrig trodde skulle ske), är sambo med en helt underbar kille (som har hjälpt till att lugna ner mig och fått mig och bli mognare under de 5 åren med honom) och sist men inte minst så kan jag prata i en normal ton med min familj vilket var omöjligt för bara 5 år sedan :)

22 år, helt sjukt, jag känner mig som 16 ännu. En tråkig ålder faktiskt, man är mitt i mellan allting. Man är inte tonåring och är accepterad att få låta, skämma ut sig, ha pojkvänsbekymmer (som egentligen bara är skit), inte behöva oroa sig över pengar och andra tonårsproblem som finns. Sen har vi den andra delen man har hamnat i mellan. Familjelivet. Man är egentligen för ung för att skaffa familj (jag är redo men skulle jag säga till folk att jag är gravid så skulle många rynka ögonbrynen och tycka att jag är ju sååå ung, så kan jag tycka om vissa som får barn i den här åldern också), man är för ung och man har inte levt livet ännu och provat på saker så man ska passa på nu när man är ung... Bla bla bla... Så därför sitter jag vid mina 22 år fast klämd mellan tonåring och vuxen (familjelivet). Så mina planer innan jag kan slita mig loss är att gå klart mina 2 år på universitetet och efter det försöka skaffa lite fler vuxenpoäng, kanske ett riktigt arbete, köpa mig ett hem, ta ett lån, en ny fin bil och sist men inte minst klämma ut ett litet barn, och då kan jag äntligen se mig själv (och även andra) som vuxen.


Jaha det var allt från mig denna gång..


C ya!

Av lindamatilde - 1 oktober 2009 19:12

Hittade lite julklappar :)

Hittade till Felix, Isabell och Tuva-li så dom är klara nu, och sen hittade jag till Alva och mamma så snart är dom klara också :)

Bara Patrik och Kim som jag måste komma på något till.. Sen lite choklad och små skräp som man alltid ger bort till far- och morföräldrarna..

Av lindamatilde - 1 oktober 2009 15:49

Nu när tentan är klar blir det shopping. Tänkte kika lite på julklappar och en födelsedagspresent till älsklingen! Vi fyller ju snart år, jag på måndag och Patrik nästa torsdag. Vet dock inte vad jag ska ge honom... Han vill inte ha något säger han men det skiter jag i, det ska ges presenter till den man älskar när den personen fyller år!!

Har lite panik, vet inte alls vad man ska ge honom!! Hjälp någon?! Någon som vet vad man ska ge en kille som fyller 31? Eller gubbe.... :P


Sen ska jag kolla efter julklappar, och ja jag har redan börjat handla julklappar, man måste vara smart och passa på när man har pengar.. I december har jag endast 2000 kr så det blir inte så kul att lägga allt det på julklappar då.

De jag är klar med är farfar, farmor, Torsten, kanske mormor och morfar och sen har jag börjat med mamma, pappa, guddöttrarna, patriks systerbarn, Lotta och Felix men det måste fyllas på där. Sen är det några stackare som jag inte ens har börjat med.


Nej nu shopping!! :D

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Skapa flashcards