Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under maj 2009

Av lindamatilde - 26 maj 2009 22:42

Nu kommer äntligen den efterlängtade paniken!! Att den inte kunde komma för någon dag sen iställe. Har skrivit klart falbeskrivningen, första teorin (anknytningsteori) och nästan hela inledningen. Bara andra teorin, analys på båda teorierna, sammanfattning och diskussion kvar att skriva... men äh, är ju bara sisådär 7,5 sida kvar att skriva... skrev ju 3 idag... haha duktig jag är!! Jag suger verkligen men imorgon kväll blir det cocacola och sen får jag sitta tills det är klart!

Ska bli hur skönt som helst på torsdag! Har bokat in en myskväll med Matilda då, ska hyra film och köpa massa onyttigt, färga håret, prata skit och bara mysa med varandra! Det ser jag verkligen fram emot!!


Nä nu ska jag ta och fundera ut vad jag ska välja som andra teori så jag slipper ödsla tid på det imorgonbitti.


Goder natter!

Av lindamatilde - 25 maj 2009 22:31

Nu sitter man i Ösd igen. Kikar på project runway och önskar att man vore född med designerfingar :) Tänk vad mkt roligt man kunde göra om man bara hade fantasin och orken att sy..


Imorgon måste jag verkligen plugga!! Har läst om anknytningsteorin idag och skrivit lite på inledningen men annars har jag arbetat dåligt idag! Va fan bara två dagar kvar nu!!! Panik...

Imorgon kommer även mor och far upp så det blir kanske en familje lunch/middag på spader kung. :)



Av lindamatilde - 25 maj 2009 00:01

Hemma i Hogdal igen! Skönt att få ligga i sin egen säng :) Riktigt skoj igår, fick första glaset direkt när vi kom vid halv fyra så jag slutade dricka vid 23.30 eftersom det var jag som körde hem idag.. Vi skulle åka vid 9 på lördagen men kom iväg vid 10 och när vi kört 6 mil så kom vi på att jag glömt min plånbok så vi fick vända men Puttes mamma kom och mötte oss, haha ja det var lyckat av mig! Åkte hem vid 14 idag så vi var hemma 18.20 och då åkte jag på  möte på en gång och sen har vi bara tagit det lugnt. Blir i Hogdal imorgon och åker till stan imorgonkväll. Ska sitta med analysen imorgon, måste få den gjord!!


Nu ska jag kika runt lite innan jag somnar.


Good night!

Av lindamatilde - 22 maj 2009 22:01

Nu far bönderna till storastaden! Here we come! Far imorgonbitti och blir borta ett dygn.. Intalar mig att det ska bli jätte kul och att alla är glada! Har en förmåga att bli lite less när man ska sova hos någon annan, någon man inte känner allt för bra. Jag verkligen hatar att sova borta hos någon, har alltid gjort. Tror det är därför jag är så dålig på att åka och hälsa på gamla vänner också. Det går jätte bra om jag får ett rum att stänga in mig i för då kan jag slappna av lite men om man får en soffa eller en madrass mitt på golvet så gillar jag det inte. Det blir en sån psykiskt påfrestning för mig :P


Har iaf försökt presentera min pojkvän Robert för Putte men hans musik gick inte riktigt hem hos Patrik ;) Haha tur att inte Patrik är så avundsjuk på Rob!


Nu ska jag packa färdig och sen hoppa i säng.


Hörs efter helgen!

Av lindamatilde - 21 maj 2009 19:38

Är såå otroligt skolless och vill inte alls skriva analys!! Just nu skulle jag vilja göra något annat med mitt liv. Kanske dra till staterna som Aupair 1 år el så, skulle inte sitta fel att få bo och prova på nå nytt ett tag! Fan jag är ju bara 21 år! Ibland kan jag få panik att jag är så nöjd med det livet jag lever just nu. Trivs med livet i Hogdal/ö-sund och plugga är egentligen inte alls så jobbigt. Ett skönt och tryggt liv, är inskrivet på ett universitet, får pengar på kontot nästan varje månad. Varför klaga då? Det jag mest får panik av är att jag lätt skulle kunna klämma ut en bebis och vara nöjd med det livet! Jag hade inge planer på skaffa barn fören jag var 27-28 år bara för några år sedan!


Ojoj livets funderingar...

Av lindamatilde - 21 maj 2009 10:42

Förut så var jag en riktig musiktjej. Lyssnade på musik jämnt med högsta volym. Sen försvann det när jag flyttade fram och tillbaka på gymnasiet. Igår fixade jag kabel mellan data och steron och poppad på som bara den! Gud vad jag har saknat det! Att stänga ute allt och bara lyssna.. Med musik i bakgrunden så kan man lätt komma i rätt humör. :) Just nu spelas Twilights soundtrack med bonuslåtar och jag måste får säga att klassisk musik är faktiskt helt ok, iaf Bellas lullaby, Clair de lune och La traviata! :)

Och vilken röst Rob Pattinson har! Hoppas det finns mer musik med honom, har inte hittat något ännu!


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen förhoppningsvis blir det lite gjort på analysen! Tänkte ta tag i anknytningsteorin och försöka komma på en till teori.


C ya!

Av lindamatilde - 20 maj 2009 18:20

Pust.. Inget gjort på analysen idag! Blir sååå irriterad på mig själv som inte gör något! Förhoppningsvis blir det lite imorgon eftersom jag måste upp och jobba några timmar på morgonen, 7-10.


Åhh jag håller på att dö här hemma! Robert Pattinson har verkligen fått mig knäsvag! Hela han är underbar, allt han gör är grymt!

Av lindamatilde - 20 maj 2009 13:34

En vecka kvar till analysen ska vara klart... Jag har inte riktigt tagit tag i den och undrar när den riktiga paniken ska komma! Jag jobbar bäst under press och det borde komma när som helst!


I helgen blir det ev. Sthlm. Har börjat ångra mig för det känns bara jobbigt att åka ner sen så tror jag Putte får det roligare utan mig! Men jag skulle vilja åka ner och hälsa på Angelina och shoppa men det måste jag vänta med tills pengarna börjar rulla in och då ska jag handla kläder utan att må dåligt! :)


Nu ska jag ringa om arbetet i sommar.


CIAO!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards