Life is a rollercoaster - just gotta ride it

Alla inlägg under februari 2009

Av lindamatilde - 22 februari 2009 19:07

Idag har man skottat och myst ute i snön. Var även in till Isak och skottade där, så himla mysig hund. Knäppte massa bilder som kanske kommer upp någon gång. Ska bara orka hämta kabeln till mobilen.

Imorgon är det praktik igen, ska vara i Sveg på förmiddagen och sen i Hede på eftermiddagen. Ska sova hos kusin Johanna imorgonkväll och vara i Hede på tisdag morgon och sen tar jag buss till Sveg och ska vara med på en lägeskonf. Patriks systerbarn kommer imorgon så jag hoppas att någon kväll här i veckan blir tidig så kan man ta med dom till pulkabacken. Mysigt att åka där när det är mörkt och belysningen är på.

Idag blev det rotmos och fläsklegg till middag, jätte gott men farmor gör det bäst! :)

Ska till mamma och pappa nu och packa sen blir det sängen!


Trevlig kväll!

Av lindamatilde - 21 februari 2009 22:41

Idag har dagen varit ganska lugn. Vaknade kvart över nio, var själv hos svärfar då Putte var på träning. Åt två mackor och kollade på sport på TV. Drog till mor och far där jag stökade på, fick med mig mamma att möblera om i tvrummet så pappa blev hyfsat glad. Annars har jag bara umgåtts med älsklingen på eftermiddagen och kvällen. Träffade Per-Christian Elefsen (vet ej hur det stavas) men för er som inte vet vem det är så är det Elling skådespelaren från Norge och även släkt med Patrik. Måste skryta om det eftersom han har varit på oscarsgalan ;)

Spelade kort med Patrik nu på kvällen, jätte kul! Plump el vad det heter, jag vann!! :)


Kort blogg idag men så blir det när man inte har tid :)

Goder natter!

Av lindamatilde - 20 februari 2009 23:26

Ligger i sängen nu och ska till att sova. Riktigt skönt och mysigt.

Det finns inge bättre än att ligga i en säng när sängkläderna är alldeles mjuka. Hoppas ni alla får en bra kväll och ni får sova så gott!


LH

Av lindamatilde - 20 februari 2009 11:13

Jaha äntligen fredag säger jag som har varit ledig hela veckan :)

Åker till Hogdal om några timmar och imorgon blir det road trip till sthlm. Patrik ska ner och köpa nå grejer till bilen, var tänkt att vi skulle hälsa på Patriks syster men en av hennes döttrar har fått magsjuka så det blir bara ner och upp för våran del, lite synd men det blir väl skoj att åka bil också. :)


Var på ett bålpass igår och körde, magen värkte gott imorse kan jag lova.

Pappa ringde och berättade att han hade gått ner 8-9 kg sedan nyårsafton. Han är så duktig medans jag inte klara något, jag bara sväller, snart kan jag inte ha något av mina kläder på mig längre. MÅSTE verkligen gå ner för om det fortsätter i den här takten så kommer jag väga över 100 kg i slutet av året. Nej kanske inte så grov viktökning men nästan iaf! Förstår inte varför jag bara sväller, jag äter lika och rör mig lika lite som för ett år sen. Hmm..


Hörs sen! Ska fixa lunch nu.

Av lindamatilde - 19 februari 2009 13:23

Nu ska jag ta och hoppa ur pyjamasen och traska upp till skolan. Vill verkligen inte, så skönt att bara sitta i soffan och dega. När jag är i Ö-sund så stänger jag av medans när jag är i Hogdal så måste jag ha något att göra hela tiden. Tur att man far hem imorgon :) Förhoppningsvis blir det skridskor i helgen, måste verkligen åka det! Sen ev. skidor, förstår inte själv att jag vill åka längdskidor jag som hatade det i skolan och har förstört skidor och stavar för att slippa åka.


Hör sen!

Av lindamatilde - 19 februari 2009 10:06

God morgon. Sitter och kollar på skidskytte, det är lagtävlingen nu. Doppar skorpor i varm nyponsoppa och myser med mig själv. Patrik är på skolan, ska dit en sväng jag också, om jag orkar klä på mig.


Go Sweden!

Av lindamatilde - 18 februari 2009 21:17

Nyss diskat, så tråkigt att diska. Funderar på att göra mig en smootie på honungsmelon och frysta hallon, mmm gott! Sen blir det bara soffan och sedan sängen. Trötter. Ska upp på skolan imorgon och hämta senaste tentan, som jag fick ett B för :)


God natt!


LH

Av lindamatilde - 18 februari 2009 17:57

Dagens middag är tacogratäng. Ska bli gott.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Känner du någon med psykisk ohälsa?
 Ja
 Nej

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards